Ledige Stillinger

Harry Pepper startet som en av de første moderne restauranter i Stavanger i 1986. Har blitt drevet av fire forskjellige eierregimer siden den gang. Dagens eiere har hatt styringen siden oktober 2007, hvorav hovedparten av aksjonærene jobber daglig i driften av stedet.

De fire siste årene har Harry Pepper vokst veldig både i antall gjester og aktivitet. Vi har økt omsetningen med 120% på fire år. Høsten 2013 overtok vi lokalene i Kirkegt. 44 som til daglig drives som lunsj cafe på dagtid og som selskapslokale på kveldstid. Her er det eget kjøkken hvor vi også produserer catering leveransene.

Hovedaktiviteten i selskapet er fortsatt restauranten med tilhørende tequila saloon. Vår målsetning er å levere høy kvalitet av mat, service, cocktails, og en totalopplevelse som gjør at gjør at gjestene våre sitter igjen valuta for pengene og vel så det. 

 

 

 

Kokk Deltid og Fulltid

Ansvarsområder:

•       Produsere og lage mat på Kjøkkenet i hoved restauranten,

•       Assistere øvrig kjøkkenpersonell i arbeidet med HACCP

Egenskaper: Vi søker en som ønsker å jobbe i ett faglig sterkt arbeidsmiljø. En initiativrik, service innstilt, ansvarsfull, og omgjengelig person som ønsker å jobbe både selvstendig og i team.

Kvalifikasjoner:

•       Interesse for mat

•       God kjennskap til HACCP arbeid

  • Fagbrev eller lignende relaterte kvalifikasjoner

•       Sterk samarbeidsevne.

•       Arbeidserfaring fra lignende servicested er en fordel

Tiltredelse: Etter avtale, snarlig

 

Vi tilbyr: En spennende og variert stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Du får anledning til å jobbe selvstendig og i team, Hovedsakelig på kveldstid, med konkurransedyktig lønn, og ett av Stavangers sterkeste kjøkkenteam i ryggen. Muligheter for videreutvikling i fag gjennom kurs etc.

Navn *
Navn