Ledige Stillinger

Harry Pepper startet som en av de første moderne restauranter i Stavanger i 1986. Fra starten av november 2017 flytter restauranten til nye lokaler i Skagenkaien 33. Der vil vi få plass til omtrent 150 spisegjester over 4 plan, i tillegg til en helt egen cocktail bar

Alt det beste fra Harry Pepper sin lange historie blir tatt med i den nye epoken i vårt nye topp moderne lokale. Vår målsetning er å levere høy kvalitet av mat, service, cocktails, og en totalopplevelse som gjør at gjør at gjestene våre sitter igjen valuta for pengene og vel så det. 

 

Kokk Deltid og Fulltid

Ansvarsområder:

•          Produsere og lage mat på Kjøkkenet i hoved restauranten,

•          Assistere øvrig kjøkkenpersonell i arbeidet med HACCP

Egenskaper: Vi søker en som ønsker å jobbe i ett faglig sterkt arbeidsmiljø. En initiativrik, service innstilt, ansvarsfull, og omgjengelig person som ønsker å jobbe både selvstendig og i team.

Kvalifikasjoner:

•          Interesse for mat

•          God kjennskap til HACCP arbeid

•          Fagbrev eller lignende relaterte kvalifikasjoner

•          Sterk samarbeidsevne.

•          Arbeidserfaring fra lignende servicested er en fordel

Tiltredelse: Etter avtale, snarlig

 

Vi tilbyr: En spennende og variert stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Du får anledning til å jobbe selvstendig og i team, Hovedsakelig på kveldstid, med konkurransedyktig lønn, og ett av Stavangers sterkeste kjøkkenteam i ryggen. Muligheter for videreutvikling i fag gjennom kurs etc.

 

Servitør Deltid og Fulltid

Ansvarsområder:

·      Servering restaurant og selskapslokalet

·      Assistere Hovmester i servicegjennomføring

Egenskaper: Vi søker en som ønsker å jobbe i ett faglig sterkt arbeidsmiljø. En initiativrik, service innstilt, ansvarsfull, og omgjengelig person som ønsker å jobbe både selvstendig og i team.

Kvalifikasjoner:

·      Interesse for faget

·      Kvikk, kjekk og utadvendt

·      Kunne Norsk/Svensk og Engelsk Flytende

·      God kjennskap til norsk alkohollov, gjerne skjenkeprøven

Tiltredelse: Etter avtale

·      Arbeidserfaring fra lignende servicested er en fordel

 

Vi tilbyr: En spennende og variert stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Du får anledning til å jobbe selvstendig og i team, Hovedsakelig på kveldstid, med konkurransedyktig lønn. Med muligheter for videreutvikling i fag gjennom kurs etc.

 

Navn *
Navn