IMG_4410.jpg

PRIVATE PARTIES


På toppen av vårt nye restauranthus i Skagenkaien 33 har vi ett eget selskapslokale som tar opptil 42 personer, men fungerer også fint for mindre grupper. Vi har fleksible bordsettinger som gjør at vi kan dekke akkurat slik dere ønsker og tilpasse rommet etter gruppens behov.

Dette rommet er helt separert fra resten av restauranten, har eget kjøkken, musikkanlegg, toaletter, og ellers de fasiliteter som en måtte trenge. Det er også utstyrt med skjerm dersom det er behov for det til presentasjoner, filmer eller lignende.

I og med at vi har eget kjøkken har vi muligheten til å komponere helt egne menyer ut i fra gjestenes ønske, men vi kan naturligvis også servere den maten dere kjenner best fra Harry Pepper. Vi tar ikke leie av lokalene, men maten til gjestene må være bestilt på forhånd.

Vi har også mulighet i disse lokalene til å kombinere middag med tequilasmakinger, cocktailkurs, ølsmaking og andre aktiviteter knyttet til vår kunnskap.

Meny og priser vil naturligvis variere litt etter hvilke retter som ønskes.

Forslag til selskapsmeny 665,- pp (5-retters)

-Salmon Tostada, with soy, sesame and jalapeno

-Bulgogi Pork Taco with mango

-Cod al Pastor, with pineapple salsa

-Blackened Lamd (a classic)

-Chocolate mousse cake with salty caramel

Ta gjerne kontakt for utfyllende menyforslag. Vi kan også komponere egne selskapspakker bestående av det beste vi kan tilby av både vin, øl, tequila og cocktails.

harrypepper_feature.jpg